Kapcsolatok

Mit akarunk mi?

Mi vagyunk az a generáció, aki nem akar kapcsolatot, inkább pózolna egy bögre kávéval az Instagrammon egy lustálkodós szombat reggelen. Emellett szeretnénk kitenni Facebookra, hogy kapcsolatban vagyunk, szeretnénk nézegetni a szíveket és kommenteket, majd posztolni az első közös képet #relationshipgoals hesteggel. Szeretnénk egy napfényes vasárnap reggeli randid, szeretnénk, ha lenne plusz egy főnk az esküvőkre. Balra húzzuk az embereket abban a reményben, hogy a következő jelölt lesz számunkra a megfelelő fél. Már kétszer elolvastuk a „5 mód arra, hogy valaki beléd essen” és a „7 mód arra, hogyan hívd föl magadra a figyelmet” című könyveket és már ott tartunk, hogy több időt fordítottunk a Tinder profilunk tökéletesítésére, mint a saját személyiségünkre.

Azt állítjuk, hogy komoly kapcsolatra vágyunk, de nem akarunk dolgozni érte. Szeretnénk kézen fogva sétálni valakivel, de nem szeretnénk a szemébe nézni, inkább ugratnánk egymást, mintsem, hogy komoly dolgokról kelljen beszélgetni. Izgatottan várnánk, hogy együtt ünnepeljük az egy éves évfordulót anélkül, hogy bármit is tennénk érte. Elmélyült kapcsolatot szeretnénk anélkül, hogy mi magunk erőfeszítéseket tennénk érte. Szeretnénk fogni valakinek a kezét, de nem szeretnénk a kezébe adni a hatalmat, hogy bánthasson minket. Jó lenne, felcsípni valakit, de nem szeretnénk, hogy minket felcsípjenek.

Nem kapcsolatot akarunk, csak egy barátságot extrákkal. Szeretnénk egy illúziót, ami a boldog és kiegyensúlyozott párkapcsolat látszatát kelti anélkül, hogy valóban benne lennénk A díjat akarjuk elérni kockázatok nélkül. Szeretnénk kapcsolódni valakihez, de nem annyira, hogy baj legyen belőle. Lassan haladnánk, megfontoltan, biztonságosan, nem nevén nevezve a dolgokat. Az egyik lábunkat mindig kint hagyva, nyitott szemmel járnánk és megtartanánk az egy lépés távolságot mindenkitől. Amikor a dolgok kezdenének komolyra fordulni elfutnánk, elrejtőznénk, mondván van még elég hal a vízben, úgy is lesz még esély megtalálni a szerelmet.

Azt gondoljuk, hogy a jobbra húzással megtaláljuk a párunkat. Jó lenne, ha a partnerünket le tudnánk tölteni, mint egy appot a telefonunkra. Nem akarunk kicsomagolni, de még rosszabb, nem szeretnénk segíteni másoknak kicsomagolni.

Ezeket ajánlom még

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük